24-uurs zorg Zuid-Holland

24 uurs-zorg in Zuid-Holland betekent dat u een beroep kunt doen op dag en nacht ondersteuning. Niet alleen houdt dit in dat we u zo goed mogelijk verzorgen en verplegen, maar ook dat wij ons best doen om uw dagelijkse routine in stand te blijven houden. U kunt uitstapjes blijven maken met onze ondersteuning, we helpen u met een doktersbezoek en halen samen de dagelijkse boodschappen. Onze kwalitatieve zorg is een compleet pakket, waarbij het u aan niets zal ontbreken. Zuster Jansen streeft ernaar om u gewoon thuis te kunnen laten wonen, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. In de meeste gevallen kunnen we dit uitstellen en soms zelfs in zijn geheel voorkomen.

Zelf bepalen wat u krijgt

Wanneer u te maken krijgt met ziekte, een handicap of een herstelperiode na een operatie, kan het verstandig zijn om hulp in te schakelen. Zo hoeft u geen beroep te doen op een familielid. Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor persoonlijke zorg met aandacht en respect. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, blijft u zelf de touwtjes in handen houden en bepaalt u hoeveel zorg u afneemt en wanneer.

Onze zorgcoördinator kan hier te allen tijde advies over geven, gebaseerd op jarenlange ervaring. Bij ons kunt u altijd rekenen op een vast zorgteam, dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Zo bouwt u een vertrouwensband op met de zorgverleners die er altijd voor u zijn.

Wat bieden we nog meer?

Naast 24-uurs zorg in Zuid-Holland biedt Zuster Jansen ook andere vormen van kwalitatieve zorg. Hierbij kunt u denken aan nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Waar u ook woont in Zuid-Holland, u kunt hier altijd een beroep op doen. Wilt u meer weten, of wilt u direct zorg aanvragen? Dan kunt u dan doen via de contactgegevens op de website. Onze zorgcoördinator zal u zo goed mogelijk verder helpen, zodat we snel met de zorg voor u kunnen starten.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Mijn moeder heeft in haar laatste dagen veel profijt gehad van de diensten van Zuster Jansen. Onze dank is groot
    Mevr. Overbeek
  • De 24-uurs zorg van Zuster Jansen heeft ons als mantelzorgers enorm ontlast
    Mevr. Cornelissen
  • De zorg voor onze moeder was van hoog niveau!
    Mevr. de Jong
  • Zonder Zuster Jansen was thuis blijven wonen voor onze vader niet gelukt
    Fam. Dijkstra
ARTIKELEN