Zorg bij Alzheimer Zuid-Holland

Bent u op zoek naar zorg in uw eigen omgeving, die professioneel maar ook op een persoonlijke manier wordt ingezet? Dan kunt u bij ons terecht voor zorg bij de ziekte van Alzheimer in Zuid-Holland. Waar u ook woont in de provincie, u kunt op ons rekenen. Onze zorgverleners zijn flexibel, betrouwbaar en deskundig. Dit betekent dat zij zich zonder problemen aanpassen aan uw specifieke situatie en u alles kunnen geven wat u nodig heeft.

De voordelen van Zuster Jansen

Zorg van Zuster Jansen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo staan begrip, respect en vertrouwen bij ons centraal. Wij werken daarom met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per zorgvrager, waardoor de vertrouwensband versterkt wordt. Een ander voordeel is dat u bij ons nooit op een wachtlijst komt te staan: wij zijn altijd in staat om u de zorg te bieden die u nodig heeft, op korte termijn en zelfs met spoed als de situatie daarom vraagt.

Onze zorgverleners staan bovendien dag en nacht voor u klaar als u dat wenst.

Door onze professionele zorg in te zetten, kunnen we er in veel gevallen voor zorgen dat u gewoon thuis kunt blijven wonen en niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Niet alleen voor u, maar ook voor uw familieleden is dit vaak prettig.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Naast zorg bij de ziekte van Alzheimer in Zuid-Holland, kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van particuliere thuiszorg. Denk hierbij aan 24-uurs zorg, terminale thuiszorg of nachtzorg. Meer over ons zorgaanbod vindt u op de website. Heeft u daarna nog vragen, of wilt u ons gelijk inschakelen? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator. Deze zal u advies geven, bovendien hoort u gelijk wat we in uw situatie zouden kunnen betekenen.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Mijn moeder heeft in haar laatste dagen veel profijt gehad van de diensten van Zuster Jansen. Onze dank is groot
    Mevr. Overbeek
  • De 24-uurs zorg van Zuster Jansen heeft ons als mantelzorgers enorm ontlast
    Mevr. Cornelissen
  • De zorg voor onze moeder was van hoog niveau!
    Mevr. de Jong
  • Zonder Zuster Jansen was thuis blijven wonen voor onze vader niet gelukt
    Fam. Dijkstra
ARTIKELEN